? Opvallend: Na eigen puntje is het in Mechelen drummen om de match van Eupen te volgen

24 februari 2018 21:01

Het hadden er evengoed drie kunnen zijn, maar Mechelen heeft toch weer een broodnodig punt gepakt tegen Charleroi. Die match was al om 18u, maar de stress is nog niet gepasseerd Achter De Kazerne. Om 20u begon namelijk Eupen-Lokeren.

De Mechelse supporters bleven na afloop - zoals altijd - in grote getalen de spelers toezingen. 'You’ll never walk alone' en de strijdkreet: ‘wij zijn kakkers, wij zakken niet' weerklonken in het AFAS-stadion. Maar een ander deel van de fans trok meteen naar binnen, op zoek naar een tv-scherm.

Het Twitteraccount 'Sfeer KV Mechelen' deelde onderstaande foto. Zij staan niet allemaal aan te schuiven om een drankje te bestellen, wel om het kleine schermpje in de hoek te kunnen zien. Daarop wordt Eupen-Lokeren uitgezonden. 'De kijkcijfers zullen wel een pak hoger liggen', stond erbij.

Ook binnen waren de spelers van KV Mechelen meteen geïnteresseerd. "Lokeren 0-1 voor? Dat is positief", klonk het bij Tim Matthys. Wat later trokken we naar boven voor de persconferentie van de coaches, terwijl het al 1-1 stond.

En terwijl Dennis Van Wijk een en ander uiteen aan het zetten was, werd het net 2-1: "Als Eupen met 2-1 wint, dan wordt het voor ons moeilijk. Is het net 2-1 geworden? Haha, doeme toch." Of hoe het resultaat van de Panda's pijn zal gedaan hebben in Mechelen. "Een slapeloze nacht en dan opnieuw werken."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Sporting Lokeren \\ Eupen \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.