? Is dit nog wel menselijk? Sensationele Salah van Liverpool legt er vier (!) in het mandje én geeft ook nog assist

17 maart 2018 20:42

Ze zullen in Engeland serieus uit hun pijp mogen komen als ze ene Mohamed Salah nog van de topschutterstitel willen houden. De sensationele slangenmens uit Egypte zat al aan 24 goals, maar deed er vanavond tegen een volledig kansloos Watford nog eens vier treffers én een assist bij. Straffe kerel!

Hij is ongetwijfeld dé revelatie in de Premier League, de schrik van elke tegenstander van 'The Reds'. Vorige week tegen Manchester United haperde de machine eventjes, maar vanavond op Anfield Road was het weer één grote 'Salah Show'. Na nog geen vier minuten lag nummertje één al in het mandje, het verzet bij Watford was al meteen gebroken. 


Op z'n sloffen
 

De ploeg van Rode Duivel Christian Kabasele, die er door een blessure niet bij was, werd tegen wil en dank de speelbal van de dribbelvaardige krullenbol. Vlak voor rust tikte hij aan de tweede paal poepsimpel de 2-0 binnen, het oogt allemaal zo makkelijk. Op z'n sloffen naar nummertje 26 van het seizoen. 



En nog was de honger van de Egyptische international - we zijn benieuwd wat hij straks op het WK in Rusland vermag -  nog niet gestild want na een puntgave assist voor Roberto Firmino, die het met een hakje knap afmaakte, legde Salah himself nog de 4-0 én de 5-0 voorbij de arme Griekse goalie Orestis Karnezis. Feestje op Anfield Road met als 'Master of Ceremony' die verbluffende slangenmens. 28 goals in 30 matchen, Messiaanse cijfers. 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Liverpool FC \\ Watford
 
 
Reacties.