'De rustige' tegen 'de gek': Genk en Standard maken zich op voor ijskoude bekerfinale

17 maart 2018 11:01

Berekoud wordt het, daar in het Koning Boudewijnstadion. Hopelijk houden de supporters én de beide ploegen iedereen wat warm, want dat er veel op het spel staat, is duidelijk.

Beide ploegen kunnen op basis van hun reguliere competitie immers nog niet met zekerheid zeggen dat een Europees ticket in play-off 1 binnen de mogelijkheden ligt. Het wordt een finale op het scherpst van de snee dus, zoals het hoort.

Bij Racing Genk was de generale repetitie geen succes, in de eigen Luminus Arena werd met 1-2 verloren van AA Gent. Toch zijn er ook positieve punten. Zo gaf Philippe Clement mee dat iedereen, behalve uiteraard Berge, fit is. Een selectie gaven de Genkenaars niet mee.

Bij Standard is Sa Pinto ervan overtuigd dat zijn team de Bekerwinst het meest zou verdienen. Gezien het zware parcours van de Rouches zou je daar wel in kunnen komen. Ook Bij Standard is iedereen, op Bokadi na, fit. Laifis en Agbo zijn geschorst, dat zijn alvast aderlatingen.

Voor de Bekerfinale is er een speciale promotie bij UNIBET. Zo kan je freebets winnen voor elke keer jouw team scoort. Meer info via deze link.

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Plaats een pre-match weddenschap van minimaal €25 op KRC Genk of Standard Luik om te winnen.
  3. Ontvang een €5 free bet voor elke goal die het team waarop jij hebt ingezet scoort.
  4. De free bets worden op maandag 19 maart omstreeks 19:00 gecrediteerd.

Sander De Graeve

Beker van België \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.