Besnik Hasi ziet zijn ex-club het onderspit delven: "Genk heeft het aan zichzelf te wijten, het voetbalde niet goed genoeg"

18 maart 2018 17:36

Ook Besnik Hasi was gisteren een aandachtige volger van de bekerfinale tussen Standard en KRC Genk. De ex-middenvelder van de Limburgse club zag een allesbehalve grootse finale en had een streng, maar rechtvaardig oordeel klaar voor de verliezer van de avond.

“Natuurlijk had ik liever dat Racing Genk won, maar het heeft niet mogen zijn", klinkt het in Het Belang van Limburg. Genk heeft dat aan zichzelf te wijten, het voetbalde niet goed genoeg. Standard speelde zoals ik verwacht had, het keek de kat uit de boom en ging fysiek de strijd aan."


Herpakken in play-off 1

Hasi zag zijn ex-ploeg geen grootse indruk maken: "Genk kon daar te weinig tegenover zetten. Al vanaf minuut één bleef het onder de verwachtingen. Luyindama en Aidoo zijn voor mij de uitblinkers. Twee verdedigers, dat zegt genoeg. Natuurlijk komt deze nederlaag hard aan, maar ik denk dat Genk zich kan herpakken in play-off 1. De motivatie gaat nu misschien nog groter zijn omdat het naast de beker heeft gegrepen."

Glenn Bogaert

Beker van België \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.