Jan Mulder weet niet wat hij zag in bekerfinale: "Het werd met de minuut lelijker en lelijker, het was niet om aan te zien"

18 maart 2018 09:32

Een zinderende bekerfinale werd het gisteravond niet en dat is nog een ferm understatement. Ook de analisten die voor de VRT aan tafel schoven bij presentator Karl Vannieuwkerke hadden na afloop hun bedenkingen.

"Het werd met de minuut lelijker en lelijker, het kan lelijk zijn hoor zo'n voetbalwedstrijd. Ik kijk louter naar het voetbal, niet naar de emoties van grootouders die naar televisie kijken. Het was gewoon niet om aan te zien", aldus Jan Mulder.  "Mijn druk is nu helemaal weg, ik heb echt heel zware pillen nodig om over deze temperatuur heen te komen."

Gert Verheyen bekeek het ietwat anders: "Als je hier staat als supporter van een van beide ploegen dan heb je toch beetje lak aan de manier waarop, dan wil je jouw ploeg uiteindelijk gewoon zien winnen. Als je heel goed speelt en je verliest, ga je ook enorm teleurgesteld naar huis. Een finale verliezen, is altijd dramatisch voor iedereen."

De ex-speler van Club Brugge en bondscoach van de U19 vindt Standard een verdiende winnaar? "Tuurlijk, als je Anderlecht, Club Brugge en Genk uitschakelt dan heb je die beker niet gestolen." 

Glenn Bogaert

Beker van België \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.