De ene invaller is de andere niet: Ünal (ex-Genk) kroont zich tot held tegen Atlético Madrid, Lestienne (ex-Club Brugge) lijkt gedoemd tot degradatie

18 maart 2018 20:43

Zondagavond acteerden twee oude bekenden als invaller in de Spaanse La Liga. Voor een ex-Genkie was het een absolute topavond, de andere blijft ondanks een punt met grote kopzorgen zitten.

Eerst het goede nieuws. Atlético Madrid stond een hele match voor in Villarreal dankzij een rake elfmeter van topschutter Griezmann, maar in het slot ontbond invaller Enes Ünal (ex-Genk) zijn duivels. Zijn goals in minuten 82 en 91 bezorgden de geelhemdjes nog een late zege. Net voor het laatste fluitsignaal pakte Vitolo, de vervanger van Carrasco, uit pure frustatie nog rood.

In Barcelona zagen ze het allemaal graag gebeuren, want de kloof tussen nummers één en twee bedraagt nu al elf punten.

Maxime Lestienne kent u ongetwijfeld ook nog. De Belgische winger begon bij Moeskroen, maar is vooral bekend als de schwungmaker van Club Brugge. Op Transfer Deadline Day vertrok hij naar Malaga, maar dat is vooralsnog allesbehalve een succes gebleken. 

Tegen Celta Vigo bleef het 0-0. Voor invaller Lestienne - die aan nog geen enkel doelpunt kon bijdragen in vier matchen - het eerste punt bij zijn nieuwe werkgever, maar Malaga schiet er bijzonder weinig mee op. Het blijft allerlaatste met zes punten achterstand.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ La Liga \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Malaga \\ Villarreal \\ Atlético Madrid \\ Celta De Vigo
 
 
Reacties.