Vlaamse topondernemer toont zich sportieve verliezer: "Marc Coucke is met de ploeg gaan lopen, maar Anderlecht is en blijft mijn club"

18 maart 2018 14:32

Marc Coucke sleepte Anderlecht in de wacht, maar voor hetzelfde geld was Wouter Vandenhaute nu de nieuwe sterke man van paars-wit. De (top)man achter Woestijnvis en Flanders Classics greep ernaast, maar toont zich een sportieve verliezer: hij hoopt dat de club onder Marc Coucke weer floreert.

De 56-jarige Vandenhaute heeft een paars-wit hart, maar de nieuwe voorzitter van de 34-voudige landskampioen werd hij dus niet: "Ik blijf fan want Anderlecht is en blijft mijn ploeg. Ik wens Marc Coucke veel succes toe. Ik hoop dat we met hem aan het roer weer kunnen aanknopen met de grote successen", klinkt het in bij Radio 2.  

"Ik heb vijf maanden hard gewerkt voor die onderhandelingen en ik heb ernaast gegrepen. Marc Coucke is met de ploeg gaan lopen, maar die mooie periode van dromen en plannen maken, neemt niemand mij nog af." En nu? "Ik heb altijd aangegeven dat ik ooit nog wel iets in het voetbal wil doen, maar je moet ook realistisch zijn hé. Ik ben nu 56 jaar, op mijn 65st ga ik daar niet meer aan beginnen."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.