Justin Kluivert schittert al bij Ajax, nu nog bij Oranje: "Ik ben erbij omdat Koeman in mij gelooft, zo zie ik het. Ik zal er alles aan doen om me te bewijzen"

19 maart 2018 15:34

Bij Ajax valt hij amper nog weg te denken en dus kan Justin Kluivert nu al denken aan de volgende stap: zijn plaatsje veroveren bij de nationale ploeg van Nederland. De amper 18-jarige zoon van Patrick werd voor het eerst opgeroepen voor Oranje en is supergemotiveerd.

De swingende linksbuiten van Ajax scoorde afgelopen namiddag nog in de 2-5 zege op het veld van Sparta Rotterdam en kan dus met een goed gevoel zijn opwachting maken bij het Nederlands elftal. Het wordt zijn grote vuurdoop, maar de tiener ziet het helemaal zitten. Het is dan ook een lefgozer: "Ik laat het allemaal een beetje op mij af komen en blijf vooral mijzelf, dan komt het wel goed. Ik wil bewijzen dat ik het niveau al heb voor Oranje. Ik ben erbij omdat Ronald Koeman in mij gelooft, zo bekijk ik het."

Als jonge snaak moet je het hoofd toch maar koel kunnen houden. "Ik heb overweldigend veel reacties gekregen, allemaal van mensen die het mij ontzettend hard gunnen. Ik ben iedereen daar ook enorm dankbaar voor. Het is trouwens wel lekker om te kunnen scoren zo vlak voor die oefeninterlands. Ik voel mij in mijn hoofd een beetje frisser, dat is nu eenmaal het geval als je lekker in je vel zit", klinkt het bij FOX Sports

Glenn Bogaert

Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ Sparta Rotterdam \\ Nederland
 
 
Reacties.