Titelstrijd nog niet gestreden: "Denk niet dat Club, Gent of Anderlecht de Rouches graag ziet komen" en "Dat maakt hen nog gevaarlijker"

19 maart 2018 11:49

Standard won ten koste van Racing Genk de Beker van België. En dus wordt het ten zeerste uitkijken naar wat de Rouches in play-off 1 nog allemaal vermogen. Marc Degryse is alvast vol lof én ziet nog een serieuze rol weggelegd voor de Luikenaars.

Degryse spreekt in zijn column in Het Laatste Nieuws over een pluim voor Venanzi, omdat Standard voor een keer geduld hebben getoond toen Sa Pinto in het begin van het seizoen al onder druk kwam te staan.

Ook Renard krijgt een pluim voor zijn wintermercato: "Cimirot deed Agbo vergeten, Koutroubis speelde een goede bekerfinale en Carcela is een absoluut schot in de roos."

Chemie

"De sfeer zit er goed en Sa Pinto heeft er een hecht geheel van gemaakt, nog meer naast dan op het veld. Er is een chemie en daardoor kunnen ze nog een belangrijke rol spelen in play-off 1. Ik denk niet dat Club, Anderlecht of Gent de Rouches graag ziet komen."

Niets moet en alles mag momenteel, want de Beker van België is al binnen: "Ze kunnen zonder zorgen naar play-off 1 en dat maakt hen des te gevaarlijker."

Aernout Van Lindt

Beker van België \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
Reacties.