Daar is 'King Kara' weer en die plakt concrete termijn op zijn langverwachte comeback bij Anderlecht

18 april 2018 09:47

Langzaam maar zeker valt alles in de juiste plooi bij Anderlecht. Afgelopen zondag speelde paars-wit zijn beste match van het seizoen - of althans toch 70 minuten - en bovendien keren ook heel wat langdurig geblesseerde spelers terug. Na Onyekuru en Najar nu ook Kara.

De 28-jarige rots in de branding is al maanden buiten strijd met knieproblemen, maar mag stilaan aan een rentree denken. De match tegen Standard komt wel nog te vroeg, maar de absolute sterkhouder zou in play-off 1 wel nog in actie kunnen komen: “Ik train nu drie keer per dag individueel in de zaal. Als alles goed verloopt, kan ik deze week nog het veld op en dan wil ik over drie weken speelklaar zijn", zegt hij in Het Nieuwsblad

Eerst titel, dan WK

Kara heeft in ieder geval iets om naar uit te kijken, met name de topper op het veld van Club Brugge én natuurlijk het WK in Rusland: "Het belangrijkste nu is mijn gezondheid. Ik denk aan mijzelf en aan Anderlecht en dan zien we wel voor wat betreft het WK. Natuurlijk heb ik geregeld contact met de Senegalese bondscoach. Hij heeft vertrouwen in mij, maar nu wil ik eerst die titel pakken", klinkt het ambitieus. 

"Ik hoop dat de ploeg vanavond voldoende gerecupereerd is na de overwinning tegen Club Brugge. Weet je dat ik het moeilijk heb om elke week op de tribune te zitten? Ik ben op die plaats veel nerveuzer dan op het terrein. Bij thuismatchen sta ik trouwens gewoon naast de dug-out."


 

Glenn Bogaert

Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.