"Een regelrechte schande!" 'Fan' op Sclessin gooit met kapot glas tijdens vurige Clásico (en mag blij zijn dat niemand gewond geraakt)

18 april 2018 22:40

Een geweldige Clásico tussen Standard en Anderlecht werd vanavond heel eventjes ontsierd door een heftig incident. Ineens bleek er een kapot (wijn)glas op het veld te liggen en stel je maar eens voor dat het projectiel in kwestie een speler of lijnrechter had geraakt...

Ruim 78 minuten waren we ver toen scheidsrechter Lawrence Visser zich met spoed naar een van zijn lijnrechters aan de zijlijn begaf. Wat was daar precies aan de hand? Toen de camera inzoomde, zagen we ineens een kapot glas in beeld komen. De verontruste ref kon met behulp van twee ijverige stewards de glasscherven oprapen en ging de gevaarlijk scherpe stukken overhandigen aan vierde ref Erik Lambrechts.

Commentator voor Play Sports Filip Joos ging eventjes helemaal los van pure verontwaardiging: "Kijk, kijk, kijk! Onwaarschijnlijk, onwaarschijnlijk dit! Eigenlijk moet je de wedstrijd nu stilleggen, hoe jammer dat ook is, hoe fantastisch die match ook is. Dit kan niet! Een stukgeslagen wijnglas, stelt u zich even voor dat dit op het hoofd belandt van iemand. Die lijnrechter is eigenlijk gek dat hij blijft staan. Een regelrechte schande!"

En dat was nog niet alles, hieronder ziet u ook nog eens beelden van een opstootje in de spelerstunnel. Met in de hoofdrol de licht ontvlambare Ricardo Sá Pinto. 



Glenn Bogaert

Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.