Onterechte tegengoals en rode kaart, maar Oostende laat zich niet zomaar aftroeven: "Vandaag is een punt hetzelfde als een zege"

18 april 2018 23:25

De Kustboys stappen met een punt de bus op in Lokeren. Een heel felbevochten punt als je weet dat Nathan Verboomen twee onterechte strafschoppen uitdeelde en een buitenspeldoelpunt niet zag. De rode kaart voor Rezaeian was wel terecht, maar zelfs met tien kon Oostende nog een punt pakken.

"De eerste helft was simpelweg een slechte prestatie van ons. De tweede was wel veel beter en dan maken we nog de gelijkmaker met tien tegen elf", vat Custovic het samen. "Vandaag is een punt hetzelfde als een overwinning."

Lokeren was over het geheel de betere ploeg, maar kreeg wel waanzinnig veel hulp van scheidsrechter Nathan Verboomen. "Over de scheidsrechter ga ik geen commentaar geven. Het waren moeilijke beslissingen", bleef Custovic er opvallend rustig over.

Enorm fier op mijn spelers - Adnan Custovic

Als de Lokerse persverantwoordelijke net wil afronden, neemt Custovic de microfoon nog even over. "Ik wil juist nog zeggen dat ik heel fier ben op mijn spelers. Zeker over de jongeren: D’Haese, Bataille, Buchiri, Banda, Zivkovic,... Ze hebben allemaal een fantastische mentaliteit getoond."

Yannick Lambrecht

Sporting Lokeren \\ KV Oostende
 
 
Reacties.