? Op de bank beginnen bij Man United? Geen probleem! Dan scoort Lukaku wel doodleuk als invaller

18 april 2018 23:12

Romelu Lukaku op de bank bij Manchester United? Waar gaan we dat schrijven? De Rode Duivel moest op bezoek bij Bournemouth tot na het uur wachten op speelminuten, maar haalde zijn gram door de match in een beslissende plooi te leggen. Oh ja, 'Big Rom' en co haalden het met 0-2.

En of hij geprikkeld zal geweest onze beresterke Belgische spits. Lukaku is zo'n competitiebeest dat elke minuut op het veld wil staan, maar dat was dus buiten José Mourinho gerekend. Wél in de basis: die andere Rode Duivel Marouane Fellaini. 

Man United had z'n prijsschutter evenwel niet nodig om op voorsprong te klimmen, daar zorgde verdediger Chris Smalling een paar minuten voor het halfuur wel voor. Bekijk hieronder het fantastische samenspel dat leidde tot die bevrijdende 0-1.



Pas na het uur mocht ook Lukaku zijn zegje komen doen en nog geen tien minuten later had hij al zijn zestiende van het seizoen tegen de touwen liggen. 0-2 en de boeken meteen ook dicht, een belangrijke zege voor The Red Devils in de strijd om de tweede plaats. Het verschil met nummer drie Liverpool bedraagt nu vier punten. 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Manchester United \\ Bournemouth
 
 
Reacties.