Bijzonder sterke Trebel eerlijk: "Standard heeft de zege niet gestolen" en "Ik had gezegd Carcela niet te laten dribbelen"

19 april 2018 07:09

Adrien Trebel was de beste man bij Anderlecht. Hem de beste man op het veld noemen, dan zou hij de concurrentie met Edmilson moeten aangaan. De roodharige middenvelder werd bij elk balcontact uitgefloten, maar achteraf was hij wel heel eerlijk.

"Wij hebben kansen gehad, maar Standsard ook. Het was een match met heel veel intensiteit. Standard heeft de zege niet gestolen, zelfs al verdienden wij gelijk te maken. Ze hadden misschien net iets meer in de tank zitten qua fysiek."

Maar het tweede doelpunt van Carcela, daar zat hij wel mee in de maag. "Er was geen gevaar. We konden er gemakkelijik uitkomen. Ik had vooraf gezegd dat als we er één niet mochten laten dribbelen, het Carcela was. Ik ken hem lang genoeg. Zijn talent heeft gesproken. Op elk moment kan hij een match openbreken en dat is wat hij gedaan heeft."

Zijn eigen prestatie mocht echter ook gezien worden. Bij elk fluitconcert leek hij sterker te worden. "Ik wist dat het ging gebeuren toen ik bij Anderlecht tekende. Ik heb daar geen probleem mee. Ik heb hier 2,5 jaar gepeeld. Ik kan hun afkeer wel begrijpen. Dat ik mijn goal vierde? Tuurlijk, waarom niet? Ik heb normaal gevierd, ik wou niet uitdagend zijn."

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.