? Napels barst uit zijn voegen: 10.000 dolle supporters geven om drie uur 's nachts voorproefje van hoe titelviering er zal uitzien

23 april 2018 10:50

Net wat de Italiaanse competitie nodig gehad: Napoli versloeg Juventus verdiend in zijn eigen stadion (0-1) en blies de titelstrijd zo nieuw leven. In Napels vierden ze de stunt alsof het kampioenschap al binnen is.

Juventus speelde duidelijk voor een gelijkspel, maar Kalidou Koulibaly (ex-Genk) sleepte de overwinning nog binnen met een staalharde kopbal in de 89ste minuut. Napoli komt zo op één puntje van de leider. Feestje in het bezoekersvak van het Allianz Stadium én een kleine 1.000 kilometer verderop in Napels.

In het holst van de nacht, om kwart voor drie, werd het vliegtuig van de spelers begroet door ongeveer 10.000 wilde supporters. De spelersbus stond naar verluidt zelfs een uur stil in die mensenzee. Het feestje aan de luchthaven, aan thuisbasis Castel Volturno en in het centrum ging nog door tot in de vroege uurtjes. Stel je maar eens voor wat dat zal geven bij een eventueel kampioenschap!

Yannick Lambrecht

Serie A \\ Juventus \\ Napoli
 
 
Reacties.