Hupperts wiste met geweldige knal de zwakke Lokerse start tegen Antwerp uit: "Onze eerste helft was dramatisch, met niets te vergelijken"

24 april 2018 16:21

Met zijn vierde competitiegoal leidde Guus Hupperts maandagavond de Lokerse zege in op het veld van Antwerp. De Waaslanders toonden op de Bosuil twee gezichten.

"Onze eerste helft was dramatisch, met niets te vergelijken", vond ook doelpuntenmaker Hupperts. "Af en toe hebben we dat nog, dat de ene helft slechter is dan de andere. Dat moet er nog uit."

Met een fantastische knal vanop afstand maakte de Nederlandse flankaanvaller er 0-1 van. "Ik raakte de bal goed en hij ging vervolgens mooi de hoek in. De Bosuil ligt me goed (ook in de reguliere competitie scoorde Hupperts er, red.). Het is mooi om hier voor zoveel volk op de tribunes te scoren."

"We staan er meer als team, dat is het grote verschil met de reguliere competitie

Lokeren blijft ongeslagen in play-off 2 en heeft nu al een kloof van 4 punten op de eerste concurrenten. In de reguliere competitie streden de Tricolores nog tot het einde voor het behoud.

"We staan er meer als team, dat is het grote verschil. Ons voetbal komt er met vlagen uit. Als we in Eupen nog eens de drie punten kunnen pakken, zitten we goed."

Diederik Geypen

Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.