? Robben snel out, Real Madrid met anderhalf been in finale Champions League met onder meer heerlijke knal Marcelo

25 april 2018 22:37

Bayern München en Real Madrid gingen in de Allianz Arena op zoek naar een goede uitgangspositie richting finale van de Champions League. Uiteindelijk waren het de Madrilenen die de finale al bijna kunnen ruiken.

Arjen Robben moest het veld bijzonder snel geblesseerd verlaten. Na acht minuten kwam Thiago Alcantara al in zijn plaats.

Brute pech voor de Nederlandse winger, die de voorbije jaren al meermaals geblesseerd was en zo opnieuw zijn kansen niet kan verdedigen.

Het was het beeld van het eerste kwartier. Daarna kregen we een evenwichtige eerste helft voor de kiezen, waarbij Kimmich op het halfuur voor de 1-0 voorsprong zorgde met een harde knal - al zag doelman Navas er niet al te goed uit.

Nog voor de pauze deed Marcelo met een enig mooie vrije trap echter al iets terug namens de Koninklijke. Een heerlijk doelpunt van de Braziliaan, het moet gezegd zijn. 1-1 was meteen ook de ruststand.

Dramatisch balverlies van Ribéry in de tweede helft luidde de 1-2 van Asensio in na een goed uitgespeelde omschakeling. Ronaldo lukte nog de 1-3, maar werd afgefloten wegens handspel.