Ritchie De Laet kijkt uit naar de tweede derby tegen Beerschot Wilrijk: "Iedereen weet hoe hard ik voor Antwerp supporter"

25 april 2018 20:42

Beerschot Wilrijk en Antwerp staan zondagmiddag (aftrap om 14u30) voor de tweede keer in play-off 2 tegenover elkaar. De Great Old won een kleine twee weken geleden de heenmatch met 2-0.

"De derby is een duel waar je met een ander gevoel naartoe leeft", vertelt Antwerp-verdediger Ritchie De Laet. "Dit is een wedstrijd die losstaat van play-off 2. Het klassement is van geen tel."

Ik heb nog nooit op 't Kiel gespeeld

Beerschot Wilrijk zal hoe dan ook revanche willen nemen voor de nederlaag in Deurne-Noord. "Dat klopt. Maar ik denk dat die boys ook prof genoeg zijn om geen gekke dingen te doen. Hopelijk krijgen we net als op de Bosuil een mooie match te zien."

Voor De Laet is een duel tegen Beerschot Wilrijk natuurlijk extra bijzonder. "Iedereen weet hoe hard ik voor Antwerp supporter. Ik heb nog nooit op het Kiel gespeeld. Dit wordt een hele speciale wedstrijd voor mij, maar ook voor de andere jongens en de fans."

Diederik Geypen

Antwerp \\ Beerschot
 
 
Reacties.