Nieuwe uitrusting van Club Brugge zorgt voor verdeeldheid: "Die truitjes gezien? Pff..." en "Prachtige verwijzing naar kleuren van de stad"

21 mei 2018 21:39

Een titelfeest zonder verrassing is geen titelfeest, moeten ze bij Club Brugge gedacht hebben. Twee jaar geleden was het Timmy Simons die de show wist te stelen met de aankondiging van een extra jaartje, nu pakte blauw-zwart uit met nieuwe truitjes. Al vielen die niet bij iedereen in de smaak.

De reacties waren op z'n zachtst gezegd verdeeld op de Grote Markt: "Zeg, heb je die nieuwe truitjes van Club gezien? Ik vind het toch maar niks hoor, dat rood en wit", klonk het spontaan bij een ontgoochelde fan. Zijn gezicht sprak boekdelen. Alsof hij net een vieze hamburger naar binnen had gewerkt. De kans dat die kritische supporter binnenkort staat aan te schuiven in de clubshop lijkt ons eerder klein... 

Maar er waren dus ook positieve reacties: "Die nieuwe truitjes zijn een prachtige verwijzing naar de kleuren van de stad. En het is bovendien mooier dan die gele shirts van dit seizoen Een duidelijk statement dat Club Brugge gewoon Brugge is." Met een steekje naar buur Cercle, volgend jaar ook in 1A. Ook op Twitter kwamen er trouwens reacties op de nieuwe uitrusting. Die kon u vandaag HIER al ontdekken. 

Glenn Bogaert

Club Brugge
 
 
Reacties.