OFFICIEEL: VTM-transfer wordt nieuwe Secretaris-Generaal KBVB

07 juni 2018 18:57

De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft een nieuwe secretaris-generaal. Dat heeft de KBVB bekendgemaakt middels een persbericht.

"Het Uitvoerend Comité van de KBVB heeft op haar zitting van 7 juni 2018 unaniem de beslissing van de Raad van Bestuur tot de aanstelling van Peter Bossaert als toekomstig secretaris-generaal van de KBVB bekrachtigd. Hij treedt in functie op 1 september 2018", klinkt het.

De Raad van Bestuur van de Koninklijke Belgische Voetbalbond droeg twee weken geleden Peter Bossaert unaniem voor als Secretaris-generaal. 

1 september

Peter Bossaert was de laatste zes jaar CEO bij Medialaan, het bedrijf achter onder meer VTM, Q2, Vitaya, Jim, VTM Kzoom en Q-Music. Hij is 52 jaar oud. 

Met de Rode Duivels hebben we een prachtig product -Peter Bossaert

“De voetbalwereld staat voor grote ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau. Niet alleen hebben we met de Rode Duivels een prachtig product, ik heb op zijn minst evenveel belangstelling voor de maatschappelijke rol van de sport. Ik wil graag mee bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de voetbalsport en mijn schouders zetten onder de uitbouw van een stevige en professionele omkadering. Het was een lang gekoesterde droom om ooit iets met voetbal te doen. Toen deze trein langskwam, kon ik niet anders dan erop springen", gaf hij toen al aan.

Sander De Graeve

België
 
 
Reacties.