Standard-aanvaller Emond over de komst van Preud'homme en zijn persoonlijke toekomst: "Wat als Sa Pinto mij belt voor zijn nieuwe club?"

24 mei 2018 22:39

Renaud Emond kwam dit seizoen weer helemaal aan de oppervlakte bij Standard. De 26-jarige aanvaller scoorde in 34 matchen vijftien keer en gaf vier assists.

De komst van Michel Preud'homme naar de Vurige Stede is ook iets waar Emond naar uitkijkt. "Preud'homme is een goeie trainer. Overal waar hij passeerde, slaagde hij. Zijn komst is goed voor Standard", aldus de Ardennees.

"Ik heb hier nog twee jaar contract en beslis niet alleen over mijn toekomst"

Onder de vertrokken Ricardo Sa Pinto groeide Emond weer toe naar zijn allerbeste niveau. Wat als de Portugees hem in het tussenseizoen belt om zijn spoor te volgen naar een andere club?

"Daar denk ik momenteel niet aan. (lacht) Ik voel me hier goed en wil graag blijven. Sa Pinto heeft me natuurlijk een kans gegeven. En het klopt dat we een goeie werkrelatie hebben. Maar ik heb hier nog twee jaar contract en beslis niet alleen over mijn toekomst. We zien na de vakantie wel wat er gebeurt", besluit Emond.

Diederik Geypen

Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.