De waarheid en niets dan de waarheid: dáárom werd Kara in 2010 doorgestuurd bij AA Gent

25 mei 2018 12:49

Kara Mbodji spendeerde in 2010 maanden bij de Gentse beloften op test, maar kon -ondanks lovende woorden van Bob Peeters- niet blijven. Nu weten we hoe de vork echt in de steel zat.

Kara gaf eerder in interviews al aan dat Michel Louwagie plots verdwenen was uit zijn hotel en hij ondanks het feit dat hij zijn medische testen aflegde, niets meer hoorde van de Buffalo's. Louwagie schept nu duidelijkheid.

"Iedereen denkt dat ik het was die Kara niet wou, maar dat klopt niet. Het was Michel Preud'homme die geen voorstander was van zijn komst." De Senegalese verdediger geraakte via Tromsö en Genk uiteindelijk bij Anderlecht. "Ik heb hem dat gezegd toen hij hier met Anderlecht kwam spelen."

Gentse beloften in 2010: wereldploeg

Het onderwerp kwam ter sprake toen er over het Gentse beloftenteam van 2010 gepraat werd. "We hadden toen echt een goed ploegske", aldus Stallone Limbombe. "We hadden Gregory (Mertens, nvdr.), Igor (Vetokele, nvdr.), Conté, Kaminski, N'Diaye en ook Kara. Man, Kara was écht goed. Die heeft hier vier maand op test gezeten."

Sander De Graeve

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.