Dit is ons Team van de Week uit 1B!

12 november 2018 11:53

In 1B kennen we de periodekampioen, KV Mechelen is al zeker van minstens deelname aan de promotiefinale aan het eind van het seizoen. Samen met OHL leveren de Kakkers ook heel wat spelers voor het Team van de Week.

Doel

Théo Defourny pakte werkelijk alles tegen Westerlo. Hij speelde een schitterende wedstrijd voor Tubeke.

Verdediging

In zijn eentje de rechterflank doen, beviel Lippini van Tubeke prima. Hij had tal van goede acties en goeie voorzetten. Bijker was haast niet van de bal te zetten en won duel na duel, idem dito voor Swinkels. Jan Van den Bergh heerste op defensief vlak bij Beerschot-Wilrijk en scoorde bovendien de belangrijke openingsgoal. Hij toonde waarom er vaker wordt gezegd dat hij mee kan in 1A.

Middenveld

Maertens speelde uitstekend op het middenveld bij OH Leuven, maar ook zijn ploegmaats waren in goede doen. Myny gaf twee assists bij zijn eerste basisplek en ook Kapustka speelde sterk en scoorde een pareltje. Kaya is de laatste weken dan weer niet weg te denken uit het elftal van de week. Net zoals Tissoudali, die al weken zijn goede vorm te pakken heeft.

Aanval

In de spits speelde Henry opnieuw zoals in het seizoensbegin. Hij weegde op de verdediging van de tegenstander, en hield de bal goed bij. Jammer van de gigantische misser in de eerste helft.

Sander De Graeve

2e klasse \\ OH Leuven \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.