Dit is ons Team van de Week!

12 november 2018 08:39

Dit weekend kregen we opnieuw puntenverlies te zien aan de top van het klassement, zo kwam Genk niet verder dan een gelijkspel bij Moeskroen en verloor Club Brugge van Charleroi. Anderlecht kon wel winnen, uiteraard leverde het voldoende stof op voor ons Team van de Week!

Doel

Tussen de palen kiezen we voor Danny Vukovic, zonder hem had KRC Genk in Moeskroen zelfs een nederlaag kunnen lijden.

Verdediging

Achterin vinden we twee spelers uit de stal van Standard. Dino Arslanagic deed het voor Antwerp uitstekend tegen Oostende en Zinho Vanheusden was voor Standard van levensbelang tegen KV Kortrijk. Noé Dussenne hield KRC Genk mee op een 0-0.

Middenveld

Op het middenveld toonde Kums nog eens dat hij wel degelijk een doelpunt kan maken met twee treffers tegen ex-club AA Gent. Mpoku was dan weer enorm belangrijk voor de zege van Standard op Kortrijk. Kamada blijft zich profileren als een van de verrassingen met twee goals en Mercier knalde een pracht van een vrije trap binnen.

Aanval

In steun van de spits kiezen we voor de twee Carolo's die Club Brugge op een hoopje speelden, Golizadeh en Benavente. Mbokani deed het ook deze week uitstekend met twee goals voor Antwerp.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ KRC Genk \\ Standard \\ STVV \\ Cercle Brugge \\ Moeskroen
 
 
Reacties.