OFFICIEEL: OH Leuven stelt nieuwe CEO voor

15 november 2018 18:49

Het organigram van OH Leuven wordt opnieuw samengesteld. Na het plotse overlijden van voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha kijkt de club vooruit en dat begint met de aanstelling van een nieuwe CEO. De naam is Peter Willems.

Peter Willems is donderdag officieel aangesteld als de nieuwe CEO van OHL, maar zal wel pas in dienst treden vanaf 7 januari 2019. Hij heeft meer dan dertien jaar ervaring bij de UEFA en heeft als alumnus van de KU Leuven en ex-speler van Zwarte Duivels Oud-Heverlee en Sporting OHL een nauwe band met de stad.

"Ik besef hoe belangrijk de erfenis van de overleden voorzitter is voor zijn familie en iedereen die bij de club betrokken is. Ik kijk dan ook uit naar de uitdaging om zijn visie te helpen realiseren, zowel wat betreft de sportieve resultaten als het versterken van de maatschappelijke rol van de club", geeft Willems aan.

Als rechterhand van Willems is ook Marc Tordeur aangeworven als Head of Operations. De club is nog volop bezig met de zoektocht naar een nieuwe CCO.

Yannick Lambrecht

2e klasse \\ OH Leuven
 
 
Reacties.