1B begint er al meteen opnieuw aan, wie doet KV Mechelen wat?

16 november 2018 12:35

De eerste periode in 1B is nog maar net achter de rug, of daar wacht al de tweede periode. En die kan ook bijzonder leuk worden, want iedereen is er nu op gebeten om KV Mechelen te kloppen.

OH Leuven - Union

OH Leuven begint eraan in eigen huis tegen seizoensrevelatie Union Sint-Gillis. De Leuvenaars zijn eindelijk een beetje gelanceerd na een 6 op 6 tegen Roeselare en Tubeke.

Maar dat zijn misschien de twee minste teams uit 1B als we de kwaliteiten op een rijtje zetten. Union is andere koek en wil in de tweede periode opnieuw Mechelen het leven zuur maken.

ONZE PRONO: 1-3

Tubeke - Roeselare

Voor Tubeke wordt het stilaan drummen onderin en snel punten pakken, terwijl ze bij Roeselare deze week van coach veranderden.

Het is nog maar de vraag of de nieuwe coach meteen voor een shockeffect en drie punten kan zorgen, want met Henry hebben ze bij de thuisploeg ook een goede spits.

ONZE PRONO: 2-1

Mechelen - Lommel

KV Mechelen won de eerste periode, maar wil ook de tweede periode winnen. Het won al zijn wedstrijden in de terugronde en wil doorgaan op dat elan.

"Er is het gevaar van decompressie, maar we willen er meteen weer vol tegenaan tegen Lommel", klonk het bij Vrancken en zijn spelers. Er staat iets, Malinwa wil meteen de twijfels wegnemen.

ONZE PRONO: 3-0

Westerlo - Beerschot-Wilrijk

Westerlo leek bijna zijn trainer kwijt te gaan spelen, maar Bob Peeters tekende uiteindelijk een contractverlenging en - verbetering tot 2023. 

Het moet de Kemphanen meteen een extra boost geven om er zich ook in de tweede periode eens voor te gaan leggen. 

ONZE PRONO: 1-1

Wie pakt de tweede periode in 1B? Zet in via ons en krijg een gratis bonus!

Aernout Van Lindt

2e klasse \\ Westerlo \\ Roeselare \\ Tubeke \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Lommel SK \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.