OFFICIEEL: Westerlo bevestigt keuze van Bob Peeters

16 november 2018 16:04

De beslissing, die weliswaar al langer bekend was, is nu ook officieel: Bob Peeters blijft tot 2023 trainer van Westerlo. Nochtans was een terugkeer naar 1A bij Waasland-Beveren een concrete optie. Op de clubwebsite van de Kemphanen doet hij nu zelf zijn verhaal.

"Vanaf het eerste moment dat ik de aanbieding van Waasland-Beveren voorgeschoteld kreeg, ben ik altijd naar alle partijen toe eerlijk geweest. Ik heb een gesprek gehad met beide partijen die dag", zegt Peeters.

Eén misverstand wil hij nog opklaren. "Doordat ik nu blijf, blijkt duidelijk dat er gespeculeerd is. Er is helemaal nooit geen moment geweest waarop ik afscheid genomen heb van de spelersgroep. Ik heb hen wel voor de training in groep vertelt dat ik nog moest beslissen en samen zitten met het bestuur." 

De keuze viel uiteindelijk op een verlengd verblijf in 't Kuipje. "Het is echt een keuze geweest met mijn hart. Ik voel mij hier goed. Op deze club kan ik met iedereen goed samen werken, van supporters tot bestuur."

"Zelf vind ik het dan ook jammer dat er in de media dan ook weer heel wat onwaarheden geschreven zijn. Ik heb de hele heisa nu ook naast mij gelegd. Ik kijk niet meer naar het verleden maar ga nu vol voor een toekomst met KVC Westerlo", aldus Bob Peeters.

Lees zijn volledige reactie op de clubwebsite van Westerlo:

Redactie

2e klasse \\ Westerlo
 
 
Reacties.