? Hazard laat zich uit over kansen Ballon d'Or en benoemt topfavoriet: "Ik verdien hem niet, er zijn andere spelers die beter waren dan ik"

16 november 2018 21:32

Eden Hazard was gisteren nog maar eens dé smaakmaker in het Nations League-duel tegen Ijsland. De kapitein van de Rode Duivels speelt al sinds het WK in Rusland op een ongezien hoog niveau, logisch dus dat sommige waarnemers hem naar voren schuiven als een van de favorieten voor de Gouden Bal.

Hazard zelf blijft eerder bescheiden onder alle aandacht: “Ik heb een heel mooi jaar achter de rug, maar je moet altijd met de voeten op de grond blijven”, vertelde de draaischijf van Belgen na de interland tegen IJsland aan Eleven Sports

Geen doel

“Ik verdien de Ballon d’Or niet. Ik denk dat er andere spelers zijn die beter waren dan ik. Maar jullie moeten ook weten dat de Ballon d’Or geen doel is voor mij. Mijn doel is om zoveel mogelijk plezier te maken op het veld. Als ik hem op een dag zou winnen, des te beter. Maar als ik hem nooit win, is dat ook geen probleem.”

De dribbelkont van Chelsea schuift twee namen van mogelijke winnaars naar voren: “Ik zou altijd Modric gezegd hebben, maar hij speelde in het begin van dit seizoen iets minder. Als je de eerste maanden van dit seizoen meetelt, zeg ik Mbappé. Maar ik weet niet of hij het zal worden.”

Clint Vens

België \\ IJsland
 
 
Reacties.