Clubloze Tom De Sutter (33) houdt rekening met een afscheid: "Als er dan niets meer komt, is het definitief voorbij"

17 november 2018 08:53

Tom De Sutter vond nog steeds geen nieuwe club. De 33-jarige aanvaller die in de zomer vertrok bij Sporting Lokeren, houdt hoe langer hoe meer rekening met een definitief afscheid.

Kort na de breuk met Lokeren dook de naam van De Sutter op bij KSV Roeselare en ex-ploeg Cercle Brugge. Een samenwerking kwam er niet uit voort. Enkele maanden later vond de ex-spits van Anderlecht en Club Brugge nog steeds geen nieuwe club.

"Ik heb uitgemaakt dat ik nog wil wachten tot Nieuwjaar. Als er dan niets meer komt, is het definitief voorbij", geeft De Sutter aan in Het Laatste Nieuws. "Dan is dat maar zo. Ik hou daar rekening mee, maar toch zou ik nog enkele jaren willen doorgaan."

Beperkte interesse

De geringe interesse heeft De Sutter verrast. "Door de uitlatingen van de voorzitter (Roger Lambrecht, red.) ben ik niet positief in het nieuws gekomen. Ik speelde niet veel, maar anderzijds ben ik fit en heb ik mijn staat van verdienste."

"Eerlijk... ik denk dat ik nog veel profclubs kan helpen. Hetzij met mijn goals, hetzij met mijn ervaring. Dat zou ook de bedoeling geweest zijn bij Cercle. De jonge gasten helpen, zonder dat ik per se elke match hoefde te spelen."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.