Luc Devroe kreeg veel kritiek over zich heen na recordtransfer, niet hij maar iemand anders bij Anderlecht duwde door in het dossier

17 november 2018 09:45

RSC Anderlecht betaalde zich blauw aan Bubacarr Sanneh. Paars-wit haalde de Gambiaanse verdediger voor maar liefst 8 miljoen euro naar de Belgische hoofdstad.

In het begin van de zomermercato wilde Anderlecht niet te veel miljoenen uitgeven aan één speler. Daarom vielen transfers van onder meer Chancel Mbemba en Matz Sels in het water. Dat de Brusselaars uiteindelijk 8 miljoen euro betaalden voor een onbekende verdediger, deed uiteraard de wenkbrauwen fronsen.

Sportief directeur Luc Devroe kreeg de voorbije weken veel kritiek over zich heen voor die recordtransfer. Nu blijkt dat de manager niet verder wilde gaan dan enkele miljoenen.

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke wilde Sanneh er absoluut bijhalen, tegen welke prijs ook, meldt Het Laatste Nieuws. Idem voor de uiteindelijk afgesprongen transfer van Lazar Markovic. Coucke duwde door voor de middenvelder van Liverpool, terwijl Devroe het been stijf hield. Uiteindelijk kwam de club niet tot een akkoord met Serviër die meer dan 2 miljoen euro wilde verdienen.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Servië
 
 
Reacties.