De Sart toch wat ontgoocheld na gelijkspel bij zijn oude club: "Die tweede had ik eigenlijk moeten scoren"

09 december 2018 10:08

Alexis De Sart speelde zaterdag tegen de club waar hij werd opgeleid. En de jonge middenvelder had de kers op de taart kunnen zetten, want hij had twee goeie kansen om te scoren.

Het werd een gelijkspel in Stayen en De Sart was achteraf toch wel wat ontgoocheld over die gemiste kansen. "We hebben een goeie match gespeeld. We speelden ons spel en hielden de bal op de grond. We creëerden heel wat kansen, maar die tweede goal kwam er maar niet", reageerde de Luikenaar achteraf. 

Mooie match voor de neutrale toeschouwer

"Het had de twee kanten kunnen uitgaan, dus het gelijkspel is logisch", gaf hij wel toe. "Het moet een plezante match geweest zijn voor de neutrale toeschouwer. Het was om beurten aanvallen, al was er wel wat afval op dat natte veld."

Zijn broer wist enkele kilometers verder wel de netten te vinden. "Ik heb gehoord dat het een mooie goal was. Dat is goed voor hem. Ik heb twee kansen gehad waarop ik kon scoren. Bij de eerste spurtte ik 45 meter met de bal aan de voet en kwam ik iets te kort. Die tweede, op de pass van Kamada, die had ik eigenlijk moeten scoren."

Johan Walckiers - Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ Standard \\ STVV
 
 
Reacties.