Afgelopen zomer door Coucke en Devroe nog gebombardeerd tot één van de grootste talenten van Servië, nu in januari op weg naar de exit bij Anderlecht

09 december 2018 19:05

Luc Devroe houdt ervan om jonge en relatief onbekende spelers voor een prikje op te pikken en hen later met een fikse winst door te verkopen. Die strategie hanteerde hij geregeld succesvol bij zowel Club Brugge en Oostende. Bij Anderlecht lukte dit vooralsnog niet in zijn eerste mercato.

Met Abazaj en Adzic arriveerden er twee nobele onbekenden bij de Brusselaars door middel van het uitgebreide netwerk van Luc Devroe. Beide youngsters konden zich echter nog niet doorzetten bij de hoofdmacht en werken voorlopig nog hun matchen af bij de beloften. 

Reddingsboei uit Denemarken?

Voor Adzic lijkt nu wel een oplossing in de maak. Volgens Het Nieuwsblad zou FC Kopenhagen de 20-jarige Serviër, die nog steeds wacht op zijn eerste speelminuten dit seizoen bij paars-wit, graag aan zijn selectie toevoegen. De winger was ook afgelopen zomer al in beeld voor een uitleenbeurt aan de Deense topclub. 

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.