? Bekijk hier de vier (!) goals Dante Vanzeir, die bovendien weet: "Ze zullen Genk wel bereiken"

10 december 2018 13:46

In één klap heeft Dante Vanzeir (20) met maar liefst vier goals zijn doelpuntenproductie in 1B verdubbeld. De Genkse huurling laat zich zo duidelijk opmerken bij Beerschot Wilrijk. Gezien, Philippe Clement?

Dante Vanzeir wou zelfs na zo'n statement nog geen zekerheden uitspreken. "Het zal afhangen van de coach of ik volgende keer weer mag spelen. Hoe dan ook ga ik mijn best doen, gelijk waar ik sta op het veld." Tegen Tubeke was dat voor het eerst sinds lang nog eens op zijn natuurlijke positie als spits.

"Op de flank speel ik meer in functie van het team en dan is het moeilijker om zelf te scoren, maar nu zie je wat ik kan als spits. Dit had ik toch wel eens nodig", gaf hij toe. "De statistieken zijn voor een spits natuurlijk ook belangrijk. Mijn doel voor het seizoen was om aan vijftien goals te geraken."

Met het zicht op zijn terugkeer naar moederclub Genk kan het natuurlijk wel tellen. "Of Clement dit gaat zien? (lacht) De beelden zullen Genk wel bereiken. Bovendien zit hier denk ik ook wel een scout van Genk voor mij in het stadion", aldus Dante Vanzeir.

Hier is alvast een hulpmiddel voor de Genkse staf: 

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Europa League \\ KRC Genk \\ Tubeke \\ Beerschot
 
 
Reacties.