Verdedigers Rosted en Bronn lachen na beslissende doelpunten voor AA Gent: "De Gouden Stier is mijn nieuwe doel"

10 december 2018 07:14

De verdedigers flikken het 'm... Opnieuw. Net als vorige week in Lokeren stonden centrale mannen Sigurd Rosted en Dylan Bronn tegen Eupen op het scorebord voor de Buffalo's. Dan kan er al eens gelachen worden.

"Nog zeven doelpunten en de Gouden Stier staat op de achterkant van mijn shirt. Dat is nu mijn doel", lachte Rosted na de 2-0 zege bij Sporza. "Ik scoor geregeld, maar dat is op zich niet zo nieuw. In Noorwegen scoorde ik ook veel, het ligt een beetje in mijn natuur."

"Of we onze aanvallers nog nodig hebben? Hahaha, natuurlijk. Momenteel hebben onze spitsen het wat moeilijk, maar ze moeten gewoon blijven gaan en dan komt alles wel goed", verwacht de Noor.

Ook Dylan Bronn kon lachen na zijn doelpunt dat de boeken definitief toe deed. "Inderdaad, de verdedigers scoren opnieuw. Onze eerste taak is de goals tegen te houden, maar als we dit kunnen doen, zijn we natuurlijk even blij", zei hij.

"Hopelijk scoren onze aanvallers in de volgende match, maar op zich is dat niet belangrijk, want voetbal is een teamsport waarin iedereen zijn steentje bijdraagt."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Eupen
 
 
Reacties.