Oulare verrast iedereen: "Toen hij kwam kijken, was hij een baby in een groot lijf"

11 december 2018 09:46

Obbi Oulare is komen bovendrijven bij Standard. Zaterdag stond hij onverwacht aan de aftrap tegen STVV en hij verraste zowel zijn coach als de waarnemers. Peter Vandenbempt ziet dat de andere spitsen bij de Rouches het moeilijk gaan krijgen als hij op dit elan verder gaat.

Vandenbempt zag Oulare scoren, maar ook indrukwekkend deelnemen aan het spel. "Hij had ook nog een tweede goal kunnen maken. Dan was zijn match 100 procent goed geweest, nu 99 procent", zei hij bij Extra Time.

Nochtans was het kunstgrasveld voor hem geen cadeau na zijn heupblessure. "Hij zei zelf dat kunstgras niet goed is voor zijn heup en dat zijn pijp na een halfuur al uit leek. Maar daar is hij dan toch doorgekomen. Hij heeft uiteindelijk 90 minuten gespeeld en daarmee ook zijn trainer verbaasd."

Matuur

En de nieuwe Oulare heeft op meerdere vlakken progressie gemaakt. "Oulare was in zijn interview nadien ook heel erg volwassen. Toen hij pas kwam kijken, was hij een soort baby in een heel groot lijf. Nu was hij rustig en beheerst als een volwassen man. Als hij zijn niveau blijft behouden, is dat een ongelooflijke troef voor Standard."

Manuel Gonzalez

Europa League \\ Standard
 
 
Reacties.