Vermaelen heeft "geen sikkepit spijt": "Hij heeft van mij een betere speler gemaakt"

11 december 2018 14:09

Thomas Vermaelen is opnieuw fit en krijgt misschien wel een speelkans in de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham. De Barcelona-verdediger is eind dit seizoen einde contract en heeft niet altijd gespeeld bij de Catalanen. Maar spijt heeft hij niet.

Vermaelen trok in 2014 na vijf seizoen de deur dicht bij Arsenal en ging aan de slag bij de Spaanse grootmacht. Maar dat verliep niet altijd even goed, want vele blessures remden hem af.  "Maar ik heb geen sikkepit spijt", zegt hij in een interview met AFP.

"Ik ben naar hier gekomen om met de grootste spelers van de wereld te kunnen spelen. En dat is iets heel bijzonders. Het is natuurlijk niet simpel om in elke wedstrijd te starten, maar over het algemeen ben ik hier heel gelukkig geweest."

Tja, wie zou er nu niet met Messi in één ploeg willen spelen. "Ik voel me gezegend dat ik elke dag op het terrein mag staan met deze jongens. Op training is Messi dezelfde als in een match. Stel je voor dat je daar iedere dag tegenaan moet. Hij heeft van mij een betere speler gemaakt."

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Tottenham \\ Barcelona
 
 
Reacties.