Vreven, de meest maniakale trainer van 1B? "Ik heb een gespleten persoonlijkheid"

14 december 2018 06:51

Beerschot Wilrijk laat in de tweede periode zien dat ze evenveel kans maken op promotie als KV Mechelen. De ploeg voetbalt eindelijk naar de normen van trainer Stijn Vreven, die enorm veeleisend is. De man is gedreven, dat is het minste wat je kan zeggen.

Als voetballer ging hij soms over de schreef, als trainer is hij ook een woelwater aan de zijlijn. Maar als mens kan je er een rustige babbel mee hebben. "Ik heb een gespleten persoonlijkheid", geeft hij Vreven mee in HLN. "De mens Stijn is best een aimabel en kalm persoon, de voetballer/ trainer wil heel ver gaan om te winnen, soms tot over het randje."

Vorig seizoen werd hij bij NAC zelfs drie keer naar de tribune gestuurd. "Ik kan op het veld ook keihard en veeleisend zijn voor mijn spelers. Naar scheidsrechters toe probeer ik me tegenwoordig wel in te houden. Vorig seizoen ben ik te vaak weggestuurd, al was dat niet altijd terecht. Ik kan er nog steeds niet tegen dat mijn ploeg wordt benadeeld door de arbitrage, maar ben tot het besef gekomen dat het niet helpt als je dat te hard laat blijken."

Johan Walckiers

2e klasse \\ Beerschot
 
 
Reacties.