Club Brugge moet sterkhouders missen tegen Antwerp: Leko, Vormer én Denswil zuchten in koor

15 december 2018 21:22

Club Brugge stapte misnoegd op de bus aan het Guldensporenstadion. Tijdens de 0-0 tegen KV Kortrijk pakten Ruud Vormer en Stefano Denswil ook nog eens hun vijfde gele kaart, waardoor de Nederlandse sterkhouders zullen ontbreken voor de topper tegen Antwerp.

"Jammer van die kaart zeg...", zuchtte kapitein Vormer na afloop. "Ik had graag gespeeld tegen die gasten van Antwerp, maar nu is het de beurt aan andere jongens. Het zij zo. Zelf ga ik me in het publiek zetten en mee hopen dat we ze kunnen verslaan."

Ook Denswil moet de topper missen. "Tegen Antwerp, dat is toch het soort potjes dat ik wil spelen", zei hij. "Ik kon ook moeilijk anders in die fase. Er stonden misschien nog mensen achter me, maar ik zag te veel vrije ruimte. Ach, ik heb ze nu gekregen, dat kan ik nu niet meer terugdraaien."

We zullen die twee absoluut missen - Leko

Trainer Ivan Leko voelde de bui ook al hangen. "Antwerp is al weken in topvorm en dan kunnen we iedereen gebruiken. Zeker op de positie van Denswil hebben we enkel... Denswil. Ja, we zullen die twee absoluut missen", verklaarde de Brugse coach.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.