Alderweireld en co vinden pas in de slotminuten een gaatje in muur van Burnley, Dendoncker blijft op de bank

15 december 2018 17:56

Bloed, zweet en tranen, maar Tottenham Hotspur heeft zaterdagnamiddag de 3 punten thuisgehouden tegen laagvlieger Burnley. Pas in de slotminuten scoorde Christian Eriksen de enige treffer van de wedstrijd.

Tottenham - Burnley 1-0

In een draak van een match was er slechts één ploeg die wilde voetballen. Burnley kwam naar Wembley om te verdedigen en deed dat 90 minuten lang, tot er in de blessuretijd dan toch een doelpunt viel.

Eriksen kreeg de bal in de zestien en liet bezoekende doelman Joe Hart kansloos in zijn korte hoek. Bij de Spurs stond Rode Duivel Toby Alderweireld 90 minuten tussen de lijnen.

Wolverhampton Wanderers - Bournemouth 2-0

Leander Dendoncker zat 90 minuten op de bank in de 2-0 zege van Wolverhampton. Raul Jimenez en Ivan Cavaleiro waren de doelpuntenmakers van dienst.

Watford - Cardiff City 3-2

Watford, met Christian Kabasele 90 minuten tussen de lijnen, zat na 68 minuten op rozen door een 3-0 tussenstand (Deulofeu, Holebas en Quina scoorden). De laatste 10 minuten werden toch nog bijzonder spannend na goals van Hoilett en Reid, maar het bleef bij 3-2.