Nieuwe stunt voor Essevee tegen Standard?

16 december 2018 11:00

Speeldag 19 wordt afgesloten op Sclessin tussen twee teams die herbronning en de winterstop goed kunnen gebruiken. Zulte Waregem blijft verwikkeld in een degradatiestrijd, ook Standard is nog niet waar het wil zijn.

Standard staat voorlopig nog niet in de top-6, toch het grote doel voor Michel Preud'homme en Standard dit seizoen. Bovendien werd het nu ook in Europa uitgeschakeld na een troosteloze 0-0 in Turkije. Obbi Oulare viel opnieuw geblesseerd uit bovendien.

Ook troosteloos was de 0-0 van Zulte Waregem op bezoek bij Moeskroen afgelopen weekend. "Wanneer schrik en angst het overnemen van zin voor initiatief en lef", klonk het bij Dury.

Enkele weken geleden won Essevee in eigen huis wel nog verrassend van de Rouches, op Sclessin was het de voorbije weken al een paar keer goed voor een fikse stunt. Lukt dat ook deze keer?

Wie gaat door? Via BETFIRST kan u van een gratis bonus aan 100% tot 200 euro bij ons meteen 360 euro maken bij een thuiszege en zelfs 660 als Essevee de overwinning pakt!

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.