Ronaldo wil 45 miljoen van Vinicius Jr naar zijn club halen

16 december 2018 20:05

Vinicius Junior kwam afgelopen zomer voor maar liefst 45 miljoen euro van Flamengo naar Real Madrid over. De Braziliaan is vandaag de dag nog maar 18 jaar oud en doet soms denken aan een van zijn legendarische landgenoten. Die landgenoot plant nu zijn volgende move.

We hebben het niet over Cristiano Ronaldo, maar natuurlijk over zijn Braziliaanse voorganger bij Real Madrid, Ronaldo Nazaria de Lima. De voormalig topschutter van Real Madrid en Inter Milaan is vandaag eigenaar van Primera División-club Real Valladolid.

Ronaldo zou geïnteresseerd zijn in de overname van een van de Madrileense jongeren. Vinicius Junior is hem zeer goed bevallen. De jonge Vinicius krijgt mondjesmaat zijn kans in de hoofdmacht van de Koninklijke. In de Champions League-match tegen CSKA Moskou deed hij het ondanks het 0-3 verlies nog erg goed. 

Verhuur

Dat zag dus ook Ronaldo. Bedragen zijn nog niet genoemd, maar volgens MARCA hebben Ronaldo en Vinicius Jr al degelijk contact gehad. Dezelfde krant meldt tegelijk dat een verhuur voor Real Madrid geen optie is. De ex-spits zal zo, indien hij zijn slag wil thuishalen, misschien zijn oude contacten in de Spaanse hoofdstad moeten aanspreken.

Mathias Vranckx

La Liga \\ Valladolid \\ Real Madrid
 
 
Reacties.