Orkestmeesters leggen het uit na fabelachtige overwinning en kat-en-muisspelletje: "We hebben ons geamuseerd"

16 december 2018 23:50

Mehdi Carcela dartelde, de rest van de ploeg kon hem bijwijlen zelfs niet volgen. Na de pauze was het aan Emond om zijn kunnen te laten zien. Elk twee goals, iedereen tevreden.

"Een hattrick? Dat had misschien nog mooier geweest, maar een dubbel is ook al niet slecht", kirde Mehdi Carcela van plezier in de catacomben van Sclessin. In de eerste helft was hij dan ook omnipresent, zijn twee doelpunten waren slechts een toonbeeld daarvan.

Orkestmeester

Het was opvallend hoe vlotjes het allemaal ging bij de Rouches: "Ja, we hebben ons geamuseerd. Dit soort voetbal ligt ons wel, we zijn continu blijven bewegen en hebben overal de ruimtes gezocht. Mijn eerste doelpunt? Je moet soms wat geluk hebben, maar ik zag dat de keeper wat te veel naar het midden van zijn doel stond."

De rol van orkestmeester werd na de pauze wat overgenomen door Renaud Emond: "Het was wel eens goed dat ik nog eens kon scoren, want het was toch al eventjes geleden. Misschien dat mijn eerste wel een van de mooiste uit mijn carrière was."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.