Courtois slaat terug naar Simeone: "Hij wil zich populair maken"

16 december 2018 10:17

Diego Simeone en Thibaut Courtois, dat komt waarschijnlijk niet meer goed na de laatdunkende uitspraken van de trainer van Atlético Madrid. Die insinueerde dat Courtois op de Gouden Bal enkel verkozen werd tot beste keeper omdat hij voor Real Madrid speelt. Courtois had daar wel een antwoord op...

Courtois, zelf ex-speler van Atlético onder Simeone, kan de uitspraken moeilijk verteren. "Simeone bekritiseert Real Madrid alleen om populair te zijn onder de fans van Atlético", zei hij zaterdagavond. "Dat doet hij altijd. Hij hekelt Real Madrid omdat hij weet dat het de beste club ter wereld is."

"Ieders mening moet gerespecteerd worden. Iedereen mag een mening hebben. Maar ik heb drie jaar voor Atlético gekeept. Als je altijd tegen Real Madrid vecht, de beste club ter wereld, zeg je dingen om aan populariteit onder de fans te winnen”, aldus Courtois. "

"Simeone zei dat ik de prijs heb gewonnen omdat ik nu voor Real Madrid speel, maar tijdens het WK was ik nog speler van Chelsea. In juli, toen er niet meer gestemd kon worden, was ik ook nog geen speler van Real Madrid."

Hij wil Griezmann verdedigen

Luka Modric, die ook deelde in de kritiek, sprong zijn teamgenoot bij. "Ik kan het begrijpen dat Simeone een van zijn eigen spelers, Antoine Griezmann, wil verdedigen en denkt dat hij de beste was, maar zijn gevoel dat hij Real Madrid en zijn spelers altijd moet kleineren is vooral nadelig voor hemzelf. Hij grijpt elke kans aan om te kunnen impliceren dat er iets anders achter de triomfen van Real Madrid zit en daar klopt niets van."

Johan Walckiers

La Liga \\ Rayo Vallecano \\ Real Madrid
 
 
Reacties.