Santini kan met winst naar Saudi-Arabië, ook andere Anderlecht-spits geniet van buitenlandse interesse

16 januari 2019 08:40

Ivan Santini is nog maar sinds deze zomer een speler van Anderlecht, maar als de club winst op hem kan maken zit een vroege verkoop er wel in.

Twee Anderlecht-spitsen worden gelinkt aan een vertrek uit het Astridpark. Ivan Santini kan volgens Het Nieuwsblad "naar minstens één ploeg uit Saudi-Arabië". De Belgische recordkampioen kan volgens diezelfde krant de Kroatische spits, die dit seizoen goed was voor elf competitiegoals, met winst doorverkopen.

Met winst is dus voor een bedrag hoger dan 3 miljoen euro. Dat is het bedrag dat Anderlecht vorige zomer aan Caen betaalde voor de aanvaller

En ook Mohammed Dauda mag beschikken bij Anderlecht. Volgens nog steeds dezelfde bron zijn Vitesse en een ploeg uit Moskou in de running. Maar misschien is er nog een interessantere piste voor Anderlecht.

Paars-wit zou hem willen gebruiken als pasmunt om Peter Zulj naar Brussel te halen. Anderlecht is al in verregaande gesprekken met de Oostenrijkse spelmaker van Sturm Graz. Misschien vergemakkelijkt een betrekking van Dauda in de deal de hele zaak.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.