Stefaan Vanroy is officieel terug bij KV Mechelen en heeft glasheldere boodschap voor spelers en staf over 'Propere Handen'

16 januari 2019 13:22

Na een maandenlange afwezigheid door zijn betrokkenheid in de zaak 'Propere Handen' is Stefaan Vanroy officieel terug als sportief directeur van KV Mechelen. Dinsdag kwam hij voor het eerst terug op het trainingscomplex.

Daar had Stefaan Vanroy direct een duidelijke boodschap voor de spelersgroep. Allereerst verzekerde hij iedereen in Nederlands, Frans en Engels dat de club op geen enkele manier de degradatiestrijd van vorig seizoen heeft proberen manipuleren.

De sportief directeur verklaarde eveneens dat hij de bestuursleden van Waasland-Beveren pas tijdens een oefenwedstrijd in juli had ontmoet. Op de bewuste dag van het verdachte degradatieduel was hij pas vlak voor de aftrap in het stadion nadat hij net terugwas van een week vakantie. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Het was het eerste weerzien met de spelers en staf van KV Mechelen. De voorbije drie maanden had hij een contactverbod in het kader van 'Propere Handen', maandag werd hij samen met de andere betrokkenen nog een uur lang ondervraagd. 

(lees hier meer)

Yannick Lambrecht

2e klasse \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.