OHL-aanvoerder verbijt de ontgoocheling: "Erg spijtig dat het zo moest lopen"

20 januari 2019 20:32

Oud-Heverlee Leuven zit in 2019 nog steeds zonder punten. Op een moeilijk te bespelen veld kwamen de Leuvenaars op voorsprong in Union, maar eigenlijk maakte OHL nooit aanspraak op de zege. Aanvoerder en doelpuntenmaker Elliot Moore baalde.

Voor Moore was het zijn eerste officiële wedstrijd nadat hij begin december in de inhaalwedstrijd tegen Lommel door Rocha van het veld werd getrapt. De ontgoocheling was groot bij de centrale verdediger. 

"Ik ben teleurgesteld", vertelde Moore. "We kwamen 0-1 voor, maar dan is het spijtig dat je zo snel een goal tegen krijgt. We hadden eigenlijk met een 0-1 voorsprong naar de kleedkamers moet gaan. Maar we zaten wel nog in de wedstrijd. Uiteindelijk besliste een stilstaande fase de match op het einde. Erg spijtig dat het zo moest lopen."

Doelpunt levert niks op

Moore opende de score voor de Leuvenaars, maar zijn kopbalgoal leverde niks op. In tegenstelling tot het vorige bezoek aan het Dudenpark kon OHL deze keer zonder de 3 punten naar huis. "Het is altijd leuk om te scoren, maar ik heb natuurlijk liever de 3 punten", ging Moore geen cliché uit de weg.

Het was bovendien ook de eerste keer dat de OHL-kapitein naast nieuwkomer Sascha Kotysch speelde. "Het ging best goed. We trainden afgelopen week samen. Sascha luistert goed en leidt mee de ploeg. We komen goed overeen", aldus de Leicester-huurling. 

Bart Ver Elst

2e klasse \\ OH Leuven \\ Union SG
 
 
Reacties.