Waasland-Beveren slaat kloof van zeven punten met Lokeren en toch... "Wij wonnen zelf ook uit het niets drie keer op rij"

20 januari 2019 08:20

Eén gewonnen punt of toch twee verloren? De Leeuwen van de Freethiel neigden na het gelijkspel tegen Cercle Brugge toch naar het tweede. Rode lantaarn en grote rivaal Lokeren is immers nog niet helemaal uit het zicht verdwenen...

De kloof tussen de ploegen van 't Waasland bedraagt nu zeven punten, maar dat stelt de Beveraars nog niet gerust. "We konden en moesten de afstand vergroten na de nederlagen van Lokeren en Zulte Waregem. Maar we moeten nog beslissender zijn, dat blijft moeilijk voor ons", zei coach Adnan Custovic.

Milan Massop, die doodeerlijk toegaf dat de punten door zijn fout verloren gingen (lees hier meer), hield de moed erin. "De voorsprong op Lokeren bedraagt zeven punten, en dat is zeker niet slecht, maar dat hadden er na vanavond eigenlijk negen moeten zijn. Maar het belangrijkste is dat we afstand behouden."

"'t Is met gemengde gevoelens", reageerde ook middenvelder Louis Verstraete. "Dit resultaat zie ik toch eerder als twee verloren punten dan als één gewonnen punt. De kloof had drie punten groter kunnen worden en dan was het waarschijnlijk gepasseerd."

Maar gepasseerd is het nog zeker niet. "Tja, wij weten als geen ander hoe snel het onderin kan gaan. In december hebben we zelf ook uit het niets drie keer op rij gewonnen", besloot Verstraete.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.