? Suso nekt zijn ex-team en Milan blijft in de top 4, opnieuw een prachtsave van Donnarumma

21 januari 2019 17:15

Milan is maandagnamiddag met 0-2 gaan winnen op het veld van Genoa. De Milanezen maakten het verschil pas in de tweede helft.

Geen Higuaín tussen de lijnen bij AC Milan en ook geen Piatek bij Genoa. De goals moesten maandag van Cutrone en veteraan Pandev komen, maar in de eerste helft viel er geen doelpunt te noteren. Borini bracht daar in minuut 72 verandering in en ruim tien minuten later legde Suso de 0-2 eindstand vast tegen zijn ex-werkgever. Bekijk hieronder de goals.

Maar het had ook anders kunnen lopen voor de Milanezen. Genoa voetbalde aardig wat kansen bij elkaar en bij de 0-1 op het scorebord moest Donnarumma nog een wereldsave uit zijn handschoenen schudden.

Door de zege neemt Milan de vierde plek van Roma over in het klassement. Genoa bengelt met twintig punten onderaan de middenmoot.