Michel Preud'homme niet helemaal tevreden: "Ik moet veeleisend zijn"

15 februari 2019 23:36

Standard heeft zich hersteld na de nederlaag op het veld van competitieleider KRC Genk. De Rouches speelden een matige tweede helft, maar hadden eigenlijk weinig aan een matig verdedigend Lokeren (3-1).

Na een halfuurtje spelen had Standard eigenlijk al de schaapjes op het droge na treffers van Marin en Lestienne. "Ik was tevreden over de eerste helft", opende Preud'homme de persconferentie na de wedstrijd. "We hebben deze wedstrijd tegen Lokeren heel serieus genomen. Maar over de tweede helft ben ik niet echt tevreden."

Mindere tweede periode

Na rust kreeg Laifis een dot van een kans op de 3-0, maar daarna was het Lokeren dat de beste kansen versierde. "We lieten Lokeren te veel spelen en moesten het spel ondergaan. Dat wil ik niet zien gebeuren. Natuurlijk ben ik blij met de drie punten, maar ik moet tegelijk veeleisend zijn. De komende vier wedstrijden moeten we geconcentreerd blijven."

Volgende week vrijdag wacht er al een clash in de Ghelamco Arena. "Als we in Gent iets willen halen, zullen we nog veel efficiënter en meer gefocust voor de dag moeten komen", aldus de Standard-coach. 

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Standard
 
 
Reacties.