Spoelt AA Gent kater door bij Waasland-Beveren?

16 februari 2019 11:00

In de strijd om play-off 1 moet AA Gent absoluut punten halen op bezoek bij Waasland-Beveren. De nederlaag tegen Moeskroen zorgde ervoor dat de Buffalo's zich geen misstappen meer kunnen veroorloven.

De strijd met vooral STVV en Anderlecht voor de plekken in play-off 1 zal wellicht tot het bittere eind gestreden worden, met een onderling duel tussen AA Gent en STVV op de allerlaatste speeldag. Op bezoek bij Waasland-Beveren zal coach Jess Thorup vooral een reactie verwachten van zijn spelers na de nederlaag tegen Moeskroen.

Gent moet het wel nog steeds zonder Chakvetadze doen, de Georgiër is nog steeds niet helemaal terug. Roman Yaremchuk komt na zijn schorsing wel opnieuw in het team.

Voor Waasland-Beveren telt enkel de degradatiestrijd met streekgenoot Lokeren nog. De Leeuwen staan er goed voor met een voorsprong van vijf punten. Franko Andrijasevic is er niet bij, zijn loon wordt immers nog betaald door AA Gent. Louis Verstraete, die andere huurling van de Buffalo's, komt wel tegen zijn voormalige ploegmaats in actie.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ SK Beveren
 
 
Reacties.